Peuteropvang, kinderopvang, tussenschoolse én buitenschoolse opvang onder een dak.

Als Kindcentrum bieden wij een compleet programma waarin onderwijs en opvang elkaar aanvullen en versterken. Wij verzorgen zowel voor, tussen en naschoolse opvang als opvang in de schoolvakanties. Tevens beschikken wij over kinderopvang en peuteropvang.

Peuteropvang

De peuteropvang van kindcentrum Eigenwijze is gevestigd in de school. We delen de ingang met de school en het buitenplein met de kleutergroepen. Kinderen vanaf 2 jaar mogen twee dagdelen komen spelen in ons peuteropvanglokaal. Wij werken met het educatieve VVE programma Uk & Puk, waarin spelen centraal staat en er aandacht is voor de (taal-) ontwikkeling van de kinderen.

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.15 tot 12.15 uur.

Tussenschoolse opvang

De kinderen eten met de leerkracht en daarna zullen zij onder begeleiding van een pedagogisch medewerker een half uur buitenspelen. Wij werken met een continurooster, waarbij de leerlingen 4 dagen in de week op school lunchen.

Ouder aan het woord:

“Mijn kinderen vinden het hier geweldig. De gezellige opvang kan ik bij iedereen aanraden”

Ilse Kroon – Moeder van Eva (6) en Bram (4)

Naschoolse opvang

Bij kindcentrum Eigenwijze is er opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ons team bestaat uit ervaren pedagogische medewerkers, die betrokken en enthousiast zijn. De medewerkers bezorgen uw kind ontspanning en plezier na schooltijd.

De BSO biedt een afwisselend activiteitenaanbod met o.a. workshops en uitstapjes. Daarnaast is er altijd aandacht voor spel en bewegen onder leiding van een professionele sportmedewerker.

Voor informatie, tarieven en inschrijven verwijzen we u naar welschapkinderopvang.nl. Inschrijven kan via deze link: inschrijven.