Nieuwsbrief 23

Opening schoolplein

Vrijdag 31 maart is het zover. Wij openen dan officieel het nieuwe schoolplein. Wellicht heeft u het al gezien en hiervan genoten en anders is het een mooie gelegenheid om eens te komen kijken. De leerlingen mogen deze dag helemaal in het groen naar school komen. We openen op het schoolplein om 08:45 uur. De leerlingen zullen enkele demonstraties geven en natuurlijk een feestelijk lied. De ouderraad staat klaar met warme koffie en thee. Hopelijk komt u ook!

Film KC Eigenwijze

Al eerder hebben wij u geïnformeerd over het filmpje van ons kindcentrum. Hij is af en we zijn hier zeer trots op. Het geeft een mooi beeld wie wij zijn als kindcentrum!

Klik hier om naar het filmpje te gaan.

Volgend jaar twee kleuterklassen!

Kindcentrum Eigenwijze is volop in groei. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid gekregen om volgend jaar te starten met twee kleuterklassen. Dit betekent dat wij kunnen starten met twee kleine groepen, waar wij volop de aandacht kunnen richten op de ontwikkeling van het jonge kind. Hoe verder de formatie er volgend jaar uitziet is nog onbekend. Dit hoort u zodra het bekend is.

Groep 7 naar Heliomare

Al eerder in de nieuwsbrief is aangekondigd dat groep 7 zes weken lang op bezoek gaat naar het Heliomare om gezamenlijk aan een techniekproject te werken. Zij zullen a.s. woensdag 29 maart hiermee beginnen. Belangrijk is dat de leerlingen op de fiets naar school komen. Samen met juf Ingrid zullen zij fietsend naar het Heliomare gaan. De leerlingen zijn om 12:30 uur klaar.

Agenda April

28 maart Schriftelijk verkeersexamen

29 maart, 11:00-12:30 Groep 7 naar Heliomare

31 maart, 08:45-09:05 Opening schoolplein

07 april Geen vrij, Paasactiviteiten

10 april Tweede Paasdag, leerlingen vrij

11 april Studiedag, alle leerlingen vrij

18 april Praktisch verkeersexamen groep 7

18/19 april Eindtoets groep 8

26 april Koningsspelen

27 april Start meivakantie

Juf Tineke

Het gaat steeds beter met juf Tineke. Zij is thuis aan het revalideren. Zij wacht op nog een hersteloperatie, maar weet nog niet precies wanneer deze zal zijn. Juf Tineke bedankt alle ouders voor de kaartjes, bloemen en cadeautjes. Indien u nog een kaartje wil sturen, dan kunt u deze inleveren bij juf Diana van unit 3. Juf Tineke wordt door de collega’s en de kinderen erg gemist.

Tevredenheidspeiling

Elke twee jaar sturen wij u een uitnodiging voor de tevredenheidspeiling. Deze vragenlijst bestaat uit 11 vragen. Wij willen u vragen om deze vragenlijst in te vullen, zodat wij weten waar wij in kunnen ontwikkelen. De leerlingen zullen komende week ook een vragenlijst krijgen op school. Alvast hartelijk dank.

BSO Nieuws

Afgelopen week zijn de kinderen van BSO eigenwijze heerlijke cup cakes wezen bakken.

En hoe handig zijn deze timmer kinderen? Een nachtkastje of kattenkrabpaal maken is appeltje eitje voor ze.