Nieuwsbrief 17

Schoolplein

Afgelopen week zijn de laatste handelingen verricht op het schoolplein. Voor de voorjaarsvakantie wordt het schoolplein nog voorzien van graszoden en afwatering. De leerlingen kunnen weer koppeltje duikelen, schommelen en voetballen op het pannaveld. Nu de werkmensen niet meer aanwezig zijn op het schoolplein willen de kleuterjuffen dat de kleuters weer worden opgehaald op het schoolplein. Dit geldt alleen voor het ophalen van de kleuters.

Yoga met juf Frances

Maandag heeft juf Frances met unit 1 yoga-oefeningen gedaan in de gymzaal. Aan de hand van het verhaal “kleine muis, zoekt een huis” leerden de leerlingen zich klein te maken als een muis, ze gingen opzoek naar een nieuw holletje voor de appel en kwamen onderweg allerlei dieren tegen. Aan het eind van het verhaal deden zij een ontspanningsoefening waarbij ze lekker onder een dekentje naar een verhaaltje mochten luisteren terwijl zij leerden om rustig te ademen.

Oudergesprekken en rapport

Afgelopen weken hebben de leerlingen de Cito-toetsen gedaan op school. Hierbij laten de leerlingen zien wat zij afgelopen periode hebben geleerd en hoe zij zijn gegroeid. Het rapport zal 17 februari worden meegegeven aan de leerlingen. Vanaf 20 februari vinden de oudergesprekken plaats en de adviesgesprekken van groep 8. Op 13 februari zal de uitnodigingen voor deze gesprekken via Parro worden gedeeld.

Nieuwe sporttenues

Bij een nieuwe naam horen natuurlijk ook nieuwe sporttenues. Deze zijn deze week binnen gekomen. De leerlingen van kindcentrum Eigenwijze zullen bij sportactiviteiten stralen in deze mooie outfits.

Veiligheidshesjes

Daarnaast zijn ook de veiligheidshesjes binnen gekomen. Deze hesjes zijn mede mogelijk gemaakt door de diverse sponsoren, die ons geholpen hebben bij de aanschaf van deze hesjes. De hesjes zullen gebruikt worden bij uitstapjes buiten de deur, zodat wij goed herkenbaar zijn.