Nieuwsbrief 14

Beste ouders/ verzorgers van kindcentrum Eigenwijze wij wensen u allen de beste wensen voor 2023. Wij wensen er een mooi jaar van te maken, waarin wij steeds beter en vaker de samenwerking opzoeken tussen opvang en onderwijs.

Luizenpluizen

Afgelopen week heeft de luizenbrigade weer alle leerlingen gecontroleerd op luizen en neten. Helaas zijn er wel neten gevonden. Het is daarom belangrijk om uw kind dagelijks te controleren op luizen en neten. Op 25 januari zal de luizenbrigade nogmaals komen om te controleren.

Wilt u de luizenbrigade versterken? Wij zoeken nog extra handen! Meld je aan bij Ikina Poelarends (ikina.poelarends@ijmare.nl)

Al 69 jaar onderwijs

Afgelopen maandag bestond het onderwijs al 69 jaar op de Vissersstraat in Heemskerk. Dit was een klein feestje waard. De ouders van de Ouderraad had voor elke leerling iets lekkers gehaald. Dankjewel hiervoor!

Parkeren rondom de school

Helaas is het vanmorgen weer mis gegaan met het parkeren rondom de school. Er wordt vaak geparkeerd voor een uitrit van de buurtbewoners aan de overkant van de straat. Dit leidt tot irritaties van de buurtbewoners. Zij kunnen dan met hun auto de uitrit niet meer af. Dit kan en mag de bedoeling niet zijn. Met klem wil ik u wederom vragen om uw auto niet dubbel te parkeren of voor een uitrit te zetten. In de buurt zijn diverse parkeermogelijkheden, waar u uw auto wel kunt neerzetten. Woont u dichtbij het kindcentrum vraag ik u lopend of met de fiets naar het kindcentrum te komen.

Middelbare schoolweek

Volgende week start voor groep 8 de Middelbare schoolweek. In deze week krijgen zij les van verschillende docenten. Deze docenten zijn van binnen de school, maar ook van buiten de school. Dit doen wij zodat zij alvast kunnen oefenen voor de middelbare school. Zij hebben vakken als wiskunde, Frans, Engels en Nask. Tevens kan het zo zijn dat zij de ene dag al wat eerder uit zijn, dan de andere dag. Groep 8 heeft inmiddels het rooster al ontvangen.

Agenda januari

16-01 t/m 20-01 Middelbare schoolweek

23-01 Ouderraadvergadering en MR-vergadering

23-01 t/m 02-02 Cito toetsen

25-01 Hoofdluiscontrole