Nieuwsbrief 5

Openingsfeest

Maandag is het eindelijk zo ver. OBS Eigenwijze en stichting Welschap worden Kindcentrum ……….? U bent van harte welkom om 08:45 uur op het schoolplein om dit feestelijk te openen. De leerlingen zullen deze dag een feestdag hebben met een springkussen, spellen in de gymzaal, gezelschapsspellen en er zijn schminkers aanwezig!

Bag 2 school

Wij willen jullie hartelijk danken voor de enorme opbrengst voor de actie Bag2school. Vandaag zijn alle vuilniszakken met kleding opgehaald en ik zal spoedig communiceren wat de daadwerkelijke opbrengst is. Groep 8 heeft keurig geholpen bij het inladen van de bus.

TSO-Bijdragen (herinnering)

Op 4 oktober is er een Parro-bericht uitgegaan over de eerste betaling van de vrijwillige TSO-bijdrage. Indien u nog niet betaald heeft en dit wel wil, is hier nogmaals een berichtje. Het bedrag is €35,- voor het eerste termijn en mag overgemaakt worden op de volgende rekening: NL24RABO0388057726, T.n.v. Stichting Openbaar Primair Onderwijs Velserbroek. Alvast hartelijk dank!

Sparen voor gratis boeken!

Inmiddels zijn er al enkele bonnen van de boekenwinkel Bruna binnengekomen. Hartelijk dank hiervoor! Hoe meer bonnen wij op 13 november inleveren, des te groter het bedrag is dat wij kunnen besteden voor nieuwe boeken. Heeft u thuis nog bonnen liggen, dan zouden wij deze graag ontvangen.

Schoolplein

In de vakantie is de bosstrook naast het schoolplein vrij gemaakt om in te spelen. De leerlingen maken hier graag gebruik van. Volgende week start de opvang met het vergroenen van hun plein. In week 49 is dan eindelijk het grote plein aan de beurt. U zult komende weken hier wellicht overlast van ondervinden. Alvast onze excuses hiervoor.

Agenda november


Maandag 31 oktober 2022 openingsfeest

Dinsdag 1 november start vergroenen plein Kinderopvang

Maandag 7 november een workshop over vissoorten voor unit 3

Maandag 14 november start van de kleutergesprekken.
Vrijdag 11 november 2022 Sint Maarten (Unit 1 gaat naar Heemswijck)

vrijdag 2 december Sinterklaasfeest